Kőműves munkák! Lakásfelújítás! Burkolások! Szobafestés! Bontás! Javítás! Budapesten és kőrnyékén.

Telefon: 06 20 594 0260 drót posta: komuves.burkolo@freemail.hu


Főoldal

Köszöntön építőipari vállalkozásom oldalán!

Nos gondolom sokadik mester oldalát látta már mind egyik, nyomja dumát, hogy én vók = (vagyok) a király. Pedig ugyan olyan esendők, mint mi. Végül is lehettünk volna rendes brigád, de nem lettünk. Miért? Hát nem, azért mert el fúrtuk = ( elrontottuk ) a zsozsót = ( pénzt ) amit kerestünk éhező családunk eltartására elszórtuk. Nem kicsit nagyon. Az elmúlt 20 évben, majdnem beledöglöttünk = ( bele haltunk ) abba, hogy nem tehettük meg, azt ,hogy úgy csináljunk, mintha dolgoznánk. Otthon meg hazudjunk reggel, délben meg este! Miért? Talán azért mert, ha hazamegyünk félünk attól, hogy este nem lesz rés a pajzson. No meg az esti jól meg érdemelt két sör. A legújabb indián közmondás szerint: Járd a várost és környékét, mint a kankutya és hagyd mindenhol ott a munkád nyomát.

Vállalok kőműves munkákat falak építését és vakolást, betonozást lakásokban  kertekben. Kis faház alapjának elkészítését. Falak és burkolatok elbontását továbbá minden fajta építő ipari bontást, Panel és más építményekben is. Szobafestő és mázoló, tapétázó munkálatokat megoldom. Lakásfelújítást, de kisebb munkákat is elvégzem pl: javítást és helyreállítást a fent említettek rész munkálataikat igény szerint. A leendő megbízások felmérése díjtalan. Budapesten és Pest megyében.

Tekintse meg nettó anyag mentes munkadíjaimat mely 50 nm menyiségre van kiszámítva. Bal oldal a link dobozban.

Azt előre mondom a végleges árat a helyszínen mondom.

Távrecsegéssel vagy drótpostával zavarhat bátran.

A kapcsolat felvételre lehetősége lent van lássa.


Köszönettel: Novák Gábor

Telefon: 06 20 594 0260

e-mail: komuves.burkolo@freemail.hu


Szolgáltatási terület :

Budapest, I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI.,XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII.,XIX., XX., XXI., XXII.,XXIII.,
Kerületekben és pest megyében.

Üzenet (e-mail) küldése
E-mail cím:
Tárgy:
Üzenet:
Névnap emlékeztető
Ma
János, Pál
névnap van!
Holnap
László

névnap lesz!

Szeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.